Grenspost Schilberg

– reserveren en contact –

m

De prijzen, reserveren en betalen

De prijzen in onderstaande tabel zijn gebaseerd op verhuur van de woning aan 1 of 2 volwassenen excl. de borg.

 

Een 3e en 4e persoon betaalt € 25,– per nacht + de toeristenbelasting. U betaalt bij ons geen bijkomende kosten voor bijvoorbeeld een linnenpakket. Onderaan deze pagina ziet u een overzicht met periodes die al gereserveerd zijn. Helaas is op die dagen onze vakantiewoning niet beschikbaar.

 

De toeristenbelasting in 2021 bedraagt in de gemeente Eijsden-Margraten € 1,70 per persoon per nacht.

De toeristenbelasting in 2022 bedraagt in de gemeente Eijsden-Margraten € 1,35 per persoon per nacht.

 

U betaalt vooraf een borg. Deze bedraagt € 25,-  per nacht. Eventuele schades aan de woning of aan de spullen in de woning worden aan u in rekening gebracht. Is er geen schade ontstaan, dan ontvangt u de borg volledig retour binnen 1 week na uw verblijf.

 

De prijzen in de tabel zijn inclusief beddengoed, badhanddoeken, keukenlinnen, gebruik van de privégarage voor het stallen van fietsen, het parkeren van de auto(‘s) op het privéterrein, het gebruik van de BBQ incl. briketten en de eindschoonmaak.

Reserveren en betalen

U kunt een e-mail sturen naar vakantie@grenspostschilberg.nl of WhatsApp naar +31627880819 om aan te geven voor welke periode u wilt reserveren. Geeft u bij de reservering aan op welke dag u wilt inchecken en op welke dag u weer naar huis gaat. Wij nemen dan direct contact met u op om dit verder met u te regelen.

 

Uw verblijf start op een maandag of op een vrijdag, andere dagen zijn helaas niet mogelijk. U kunt boeken voor een weekend (2 nachten), een lang weekend (3 nachten), een midweek (4 nachten) of een volle week (7 nachten).

 

U ontvangt van ons een betaalverzoek via e-mail. Heeft u nog niet volledig betaald, en reserveert en betaalt een ander de woning, dan vervalt uw reservering. Uw reservering is pas definitief als wij het volledige bedrag ( huur, toeristenbelasting en borg) hebben ontvangen.

 

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 30 dagen voor uw aankomstdatum, uw volledige betaling wordt direct aan u teruggestort.

Annuleert u korter dan 30 dagen voor aankomst, dan ontvangt u de borg, de toeristenbelasting en 50% van de huur van de vakantiewoning retour.

 

Er is nog geen laadpaal voor elektrische auto’s bij de woning.

Kalender

Hieronder ziet u in welke periodes de vakantiewoning al gereserveerd is voor andere gasten.

Contactgegevens

E-mail:  vakantie@grenspostschilberg.nl

Telefoon: +31627880819

Adres: Schilberg 28, 6255 NR, Noorbeek.

Grenspost Schilberg, grenzeloos genieten!